Due 20/8, alhamdulillah selamat bersalin 20/7 scra Czer☺️

Niat hari tu 18/7 hanya nak g check perut dan test GBS, tiba2 turun darah dan dr detect ada contraction. Dan baby songsang. Terus la dikejarkan ke hospital. Duduk 3 hari ingat boleh balik, rupanya kena czer jgk🥴Baby alhamdulillah berat ok, 2.6kg #firstbaby #premature35weeks

5 Balas

Alhamdulillah tahniah sis saya due 26hb8 masih blum ada tnda tnda lgi n bby saya pn kepalanya masih diatas hmm hrplah nnti dia pusing kepala dkt bawah, selamat berpantang sis

9mo ago

insha'Allah dia pusing tu nnti☺️klau tak pun blh try mintk doc pusingkan. sebab klau kes sy, dh ad contraction, doc nk pusing pn xleh dah..

selamat berpantang sis ❤️ skrg dah discharge ke atau masih d hospital? kalau prem tp berat baby okay selalunya tak lama kan kat wad?

9mo ago

tq sis☺️skg msih di hospital.. seksa sangat nak bangun dari katil, berjalan ke toilet.. sy pun x sure sbab bby msih di wad SCN. Rasanya tak lama klau xde apa2 komplikasi

Alhamdulillah selamat berpantang sis.. moge sis n baby sihat selalu 🥰

9mo ago

tq sis.. aamiin

Alhamdulillah. Tahniah sis. Selamat berpantang.

Tahniah sis

9mo ago

tq sis☺️