jumaat ni dah serah diri

nervousnyaaaaa.. 21hb ni serah diri. xtrfkir sgt nak beraya sakan...skrg ni fkir psal bersalin ja..kaki dua2 dah bengkak.. brixton hicks pun dah rasa.. tpi tanda2 tu x ada lagi... risauuu

5 Balas

sy pun kena serah diri masa 14/4. Doktor nak induce 15/4 tapi alhmdulilah tak jadi induce , bukaan semulajadi .. 16/4 Selamat bersalin pd 37 mgu 1 hari.

Semoga dipermudahkan sis. Saya 23hb serah diri. Sama tanda tanda2 lagi. Semoga Allah permudahkan urusan kita ye

semoga dipermudahkan segala urusan sis moga bby n ibu sihat2 .nti cakap dekat bby mudah keluar

1y ago

aminnnnnnn

Bykkn bersama suami even rs xselesa. Boleh mmbntu sbg natural inducer

semoga dipermudahkan aamin..sy pun serah diri 21 jumaat ni