HELLO MOMMIES NEED!

NEED ADVICE FOR BEST SHAMPOO AND BATH SOAP FOR MY BABY 9MONTHS OLD PO SYA❤️ Di po sya hiyang sa Cetaphil, Lactacyd,Trisopure, Johnson's...#1stimemom Thank you!

HELLO MOMMIES NEED!
45 Replies

Try mustella sis. My baby uses baby dove for her body and cetaphil for her face. the cetaphil lotion. lately nag ka rashes sia sa legs sabi ng pedia nia baka kase na i-irritate sa carpet pag nag wawalk. She advised to use Mustella as her lotion sa legs. ayun effective though mahalia fuentes ng onti pero ok sia effective talagaa