Hai mommy boleh tak share kawasana mana boleh bersalin Di Hospital Sultan Ismail JB

nanti bulan 7 due...sebab saya kerja dekat gelang patah ...takut tetiba sakit tak Tau nak pergi mana .. #hsi #HospitalSultanIsmail

2 Balas

Due berapa hb? Saya 12/7 hehe. Btw 2kali bersalin dekat hsi, biasa hsi area kempas keatas.

7mo ago

Boleh je, saya bersalin anak no 1&2 dekat hsi, time tu still duduk perling & checkup tampoi

Mana2 boleh awak. Yang penting dekat dan buku pink sentiasa ada dengan awak.