Set berpantang

Nanti berpantang hajat nak beli NR. Yg basic tu je. Ada ke Ibu² pernah amal produk pantang Nona Rogay(NR). Best tak? atau Ibu² boleh suggest tak set berpantang yang Ibu² pernah guna dan serasi n best. Sbb msa first dlu berpantang xmakan/xamal sgt berpantang sbb beranak czer. #ingintahu

2 Balas

sya beli satu set masa kndungan pertama dulu..tp last2 xguna pon...membazir je..sbb formula yg dulu,blh je guna masa bf baby..yg formula skrg da xblh..kna tggu hbis pntg..

3mo ago

oh gtu plak. pastu nk guna mcm mn klu beli mesti ank dh lahir nk menyusu kita pula nk start berpantang dgn segala mcm herba apa

Saya suka minyak herbanika. Xpanas tp berpeluhh…sy mmg pakai nr utk 3 anak. Bengkung nr pn best sbb tebal lemak takde terkeluar 🤭

3mo ago

semua tu diambil selepas kita balik rumah n nk start berpantang ye??. ke kalau ank ada kuning xboleh lg?