Sakit gigi

Nak tya... Ibu pregnant bole cabut Gigi ka... Kondisi sy... 26w1d ada mkn ubat tambah drh .. darah tggi... Calcium Dan ubat cair darah...ada siapa2 yg tahu sy Suda 4hri sakit Gigi non stop Siang MLM... Sy Susah sikit NK klua p mana2 Ada ank kcil lg sy jga... Klau bole NK thu.. bole cabut atau tidak... Dokter ggi xcabut masa Gigi tgh sakit kn..... Cuma NK tahu.. pregnant bole cabut atau x .. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

boleh cabut gigi trimester ke 2. kandungn 4 bulan - 6 bulan. apa² pun boleh tanya doktor gigi.