Baby asyik mengeras

Nak tnye mommy semua normal ke 30weeks baby asyik mengeras je lpstu skrg gerakan dia mcm lmbt sikit #firstmamy #firstbaby #firstmom

5 Balas

Maybe braxton hicks kot. Pergerakan baby tu as long cukup 10 between time frame tu InshaAllah takde apa, sebab saya skrg 7bulan pun kadang awal dia tendang pukul 10 dah ada 3 tendangan kuat. Tapi ada juga first tendangan dia pukul 11 lebih

1y ago

Ouh ok2 risau jugak biasa minum manis dia aktif ni dia mcm lmbt sikit lpstu klau berjalan byk dia mngeras je

Hi sy pun sama mcm tu dlm weeks 30 ni sllu je rasa perut mengeras n kencang cuma baby i aktif dia memang gerak je lagi ii waktu malam kalau nak tidur

Sama lah dgn saya MLM dgn subuh mmg aktif dan mengeras JG,p skjp je mengeras...pastu sambung blk pusing Sana pusing sini...☺️

sama la kita sis, but mmg normal insyallah sbb braxton hicks. as long track movement cukup 10x then ok dah 🥰

Samalah penat yg teramat² senak perut nak mkn pun tak lalu