Salam hi momies

Hi nak tnye la kluw kandungan da msok 8w5d mmg tkkan terasa lagi kew Rahim mengembang atau perut kite sedikit membesar ? Sbb sy takde rase mcm perut sakit utk Rahim mengembang atau perut membesar #firstmom #babyfirst

1 Balas

Depend pada momy ni dear.. Mgkin rahim mengembang tapi awk x sedar hihi.. Ok la tu xde rse.. Pengalaman sy smpai 11 weeks rse rahim tu mengembang.. Sakit dia mcm senggugut tu, bila scan baby elok je siap bergerak aktif time weeks 12