Salam and hi mommies🤍

nak tnye kalau kite pegi appointment kk every month tu mmg dia takkan scan every appointment ke? Just amik darah and urine? and also untuk growth scan and detail scan nurse suruh buat dkt swasta.. dkt buku pink pun dia tulis 28 weeks baru repeat scan.. so kite last scan masa first bukak buku pink ritu🤣 sorry kita first time mommy so tk berape tau sbb after minum air gula and amik darah appointment bru ni nurse terus suruh balik😂 Thankyou mommies😘 #bantusharing #firstmom #ingintahu

5 Balas

kk memg dia x scan klau swasta tiap bulan dia akan scan .

3mo ago

saya doktor pakar di KK kata scan setiap bulan sebab saya sebelum mengandung ade kencing manis.. sekarang baru 13week.. dah 2x doktor scan.. 1x masa buka buku pink, 1x masa pertama kali jumpa pakar di KK.. 25/7 nanti scan dengan pakar di KK