Saya risau

Nak tnya, pinggang sy sakit sebelah kanan dan d ikuti dengan kram d perut dalam 15 minit bgtu itu normal ke? bru hari ini sy rasa,Sy risau takut ada apa2 dgn kandungan😭 tidak tau apa2 sbab tiada pengalaman. #seriusnanya #firstmom

1 Balas

berapa weeks? kalau dh 28w above braxton hicks je selalu mcm tu. kalau dh 37w above boleh jadi contraction. kalau below dri tu xde ape pon. biasa je. as long as xde bleeding.

2y ago

bru masuk 15week, bleeding xdaa juga