Perancang keluarga

Nak tnya perancang ni wajib ke kita nak ambil? Sbab sy nak merancang sndri sy x nk mkn ubat, cucuk depo dsb klu bole mmg nak rncng sndri. Tpi nurse kat kk tu mcm memaksa pula nak srh ambil, bila kita bgtau nak rncg sndri mula la dy ckp bgni bgni. Kdg sy penat sgt nak jwb sbab tiap kli bklinik asyik tnya psl perancang je😅😅#bantujawab #bantusharing #SeriusTanya #ingintahu #ingintahu #firstmom

2 Balas

tak wajib klu awk dan pasangan pandai jaga tak terbabas. ipar sy merancang sndri, 4 tahun dh tp mmg sy tahu adik sy xnk tmbh dan mereka strictly kira waktu subur etc utk elak pregnant.

tegaskan jela dgn pendirian awak kalau mmg betul2 taknak