risiko pakai perancang Implanon

nak tnya pengalaman ibu2 yg pasang implan tapi boleh kawal berat badan tak? saya nak jaga berat badan selepas pasang implan. #SeriusTanya #bantusharing

2 Balas

boleh kawal berat badan tapi kena displin tinggi, kena get ready, hormon akan kacau ada kala, nafsu makan mencanak ada kala, nafsu makan menurun tapi depends kepada badan seseorg

Bergantung pada hormon masing2 ya sis. What works for others doesnt mean works for u. Kena try and error. Pasal nak jaga berat badan tu kena jaga makan je