bayi kurang gerak

nak tnya normal ke bayi gerak halus je dr biasa. slalunya aktif je smpai ke nak tido, ni xperasan lagi ckup dah ke tak 10kali geraknya. sy dah 35week #pleasehelp

2 Balas

Mengeras pun takde ke? Ajak la sembang buka lagu, berzikir, atau baring then usap2 perut mesti dia akan gerak even tak kuat sbb dia dah besar tu tp selalunya mmg gerak takut sis je tak perasan 😊

1y ago

mengeras tu ad awk

Ada perubahan tak baby awak? baby ok tak sis?

1y ago

Alhamdulillah.. semoga selamat bersalin bila sampai harinya nanti. ibu n baby sihat insyaAllah