Buat buku pink

Nak tnya nak tnya mohon penjelasan hehe kita #firstbaby, so em kita gi klinik scan pe semua dh 8 weeks,, janin pun dh nmpk heartbeat pun dh nmpk, doc kata buat buku pink bila dh 12 minggu, but kalau buat buku masa dh 12 minggu tkpe ke mean tk lmbt ke, ke okey okey je

1 Balas

8w dh nmpk heartbeat ya? blh walk in kk ambil tarikh buka buku dlu, bawa sekali gmbr scan. kiranya mcm booking tarikh la. nanti tanya sekali dokumen apa yg kk nak. so bila dh dpt tarikh just dtg je.