Ingin tahu

Nak tnya klu msuk kndgn 5bulan ni mmng kita akn rsa sakit dibhgian bwh perut tu ke?

6 Balas

sama sis..nk berjalan lama2 pun dah cam penguin berjln,😄😂...yg first dulu X cam ni...yg ni cam besar ckit perut...5 bulan cam 7 bulan da besarnya..cpt letih pun ye jgk

6mo ago

😆😆😆

saya selalu rasa mcm tu, Dr kata normal and advice kurangkan berjalan, berdiri, n kerja berat, saya ikut ckp dr. Now dah kurang rasa sakit tu. Bykkan rest.

6mo ago

Owh sy pun kena kurangkan bjalan la eh..sebab sy hari² akan bjalan paling2 tidak 3k steps..kena belajar² berehat camni 😁

Yer normal.Sebab baby makin membesar ,saya pun dah masuk 5 bulan memang sakit nak jalan pun payah.

7mo ago

tula sis..😅

Saya pun sama. Kdg2 rasa bloated yg sgt sgt.

Takde Pon. kenapa x cepat2 gi dokto?

7mo ago

syukur alhamdullilah awk xrsa sma mcm kami nie..🙂,

iyaa skrg saya pn mcmtu