Pksa b’salin

Hi nak tnya, kat sni sape ad pengalaman kne pksa b’salin? Msok ubat atau belon.. ok x? Yg mana lg sakit ye?#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

4 Balas

dr pengalaman adik sy dia dh rasa semua. 1st baby - normal 2nd baby - emergency ceaser 3rd baby (bru bersalin bulan 10) - induce ubat, normal. semua sakit. xde yg tak sakit.

kalau pendapat saya semuanya sakit puan , takda yang tak sakit haha takpa lah semoga Allah permudahkan urusan puan 🤲

saya blum rasa induce jga dah 40week hati dup dap dup dap tkut kna pksa juga org kata sakit 2kli ganda rasa tkut laa

1y ago

smoga dipermudahkan urusan puan aminn cmna tlog bgi tau ya rasa induce?

Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis.. nanti update ya soal induce tu. Teringin nk tau juga huhu