Positif ke negative ?

Nak tnya kalau samar² mcm nie positif ke negative ? Sbb keeesokkan hari nye saya ada buat test lagi. Tp negative . Dah lewat 3 hari. Perot rasa tak sedap mcm angin . Hmm #ingintahu #bantusharing #TTC

Positif ke negative ?
3 Balas

Mungkin masih baru. Semoga ada rezeki awak ya..Saya pun alami sekarang, DPO11 saya dah dapat double line samar, 3 hari pastu saya test negatif pulak, so saya anggap saya tak pregnant saya minum kelapa bakar+serai+garam+lada hitam untuk buang angin, 1 hari lewat period saya test sebab perut cramp, sakit pinggang, keluar double line tapi tak terang, samar je. seminggu lewat period saya test sama je macam takde progress, hari ni test lagi dah terang sikit, sikit lah tak banyak pun. malam-malam nak tidur susah, perut cucuk2, lenguh peha, kaki, sakit belakang. Tengah tunggu jela ni untuk test UPT ujung minggu depan pulak.

Positif dh tu .. mgkin hcg xtggi lagi .. sbb tu line xterang ataupun masih baru ..

Tu da kira positif..try dip n tell tu LG nampak cepat