Anak demam

Nak tnya baby sy bru 1 bulan dan dia dmam..cmne nk trunkn suhunye yea..nie dah msuk 2 ary baby dmam..#ingintahu #pleasehelp

1 Balas

cuba awak lap dgn kain basah dkt blkg leher, celah ketiak, peha, dahi, rambut sampai rasa badan dia sejuk, tapi pastikan guna air suam ye n jgn letak kt dahi dia lama2x takut tak keluar haba, lepas tuh takyah bagi pakai baju or pakai pun jenis lubang & jgn selimut dia. tapi kalau kata tak okay juga ,bawa jumpa doktor juga la.