BACAAN BSP

Nak tnya ada x yg bole share bcaan bsp yg normal☺️☺️sbab dah 2kli cek bsp, yg prtma bcaan smuanya dlm 4.3 x lebih drpda 5,, kli kedua prgi bcaan pagi 4.2, bcaan tgh hari 5.9😅 bcaan ats 5 tu masi dlm tahap yg ok ke? Hrp ada yg sudi jwb☺️ #firstmom #firstbaby

1 Balas

sayang, dalam buku pink ada tulis takleh lebih berapa2 sayang. buku pink tu utk dibaca juga ye. bukan sekadar bawak utk check up, utk nurse tulis report je.

11mo ago

makasih☺️lepasni kena rajin baca2 dlm buku tu hehehe☺️☺️