35week 5Dscan

nak tnya ada tak mummy2 yang pernah buat 5Dscan masa kandungn 35week?? ..saya teringin nak buat 5D scan tapi kandungan saya dah 35week .boleh lagi kaa??#ingintahu

3 Balas

sy buat 32w pun dh padat.. dpt la nampak muka dia tapi muka dia dh rapat ke perut dh.. itu lama jgk jenuh pujuk dia tunjuk muka..

1y ago

ye betul.. pipi dia betul² duduk sblh uri, uri pulak dh besar jadi terlindung sikit pipi dia dgn uri tu.. tapi nampak la jgk muka dia.. sono tu ckp klau nk buat 5D better dlm 28-30w waktu yg baik.. lps dri tu baby dh padat..

boleh cuba tp jrg la dpt jelas sbb gmbr bgantung kpd air ketuban

rasanya takboleh sbb dah padat