tolg share pengalaman anda,, sbb ni pregnant 2nd,,1st tidak mcm ni,, jadi this new experience 😞

nak tnya ada tak mmy2 d dalam ni perna ceret beret waktu trimester ke 2?(19++weeks) mcm rsa prt tu sensitive sangat,, tapi tak ada juga mkn benda yg pelik2,, tiba2 mcm prt tu skit nak ceret beret,, kmrin sy ada berak dah air jak kluar, tapi hri ni msi skit ceret beret,, ada tak perna alami?? ada cara untk kash stop tak? #perlubantuan#ciritbirit

2 Balas

sy pernah juga kena cirit-birit masa trimester 2. takut nak minum ubat masa pregnant. jd sy minum 100 plus utk ganti air dlm bdn. sy buka penutup botol supaya gas hilang. minum sedikit² ja,Alhamdulillah ,cepat sembuh juga

1y ago

oky sis nnti try🥰iya tkut btl mkn ubat sembarangan🥺🥺

sy bru ni jd gak.. pakej skli muntah2.. sy mnom air klapa

1y ago

btoi.. jd letih rsa