Hai nak tnya

Nak tnya, ada apa2 effect tk pada kandungan kalau kita nak ganti puasa, thun lepas gastrik terlalu smpaikan tk mampu puasa 14 hri pulk tu, thun lepas bulan 10 dpt tahu pulk yg kita ni preggy, then bulan 1 ni dh 4 bulan so nak gantila puasanya tu, agak2 tkpe ke ye, kandungan okey ke kalau ibunya puasa, ni pun nak cuba ganti puasa walaupun masih ada gastrik gerd, dh 3 thun tk baik2 smpai la preggy, hm😔#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstmom

1 Balas

awak, kalau memudaratkan diri atau baby, better jgn . kalau awak nak try bole, try buat spruh hari tgok badan mcm mana. nnt sahur makan kurma ,buat susu kurma etc. kalau tak okay please jgn paksa yaa, risau baby juga .