Keluar lendir jernih bersama darah sedikit

Nak tny siapa ada pengalaman yg sama mcm i ???mkn mlm tdi teringin nk minum air tebu..jadinya husband belikan lah..pastu dlm sejam gitu..gi tndas nk buang air kecil ..tngk ii seketul keluar lendir jernih bersamaan dgn darah sedikit n wrn coklat (x pekat).. Nak tny normal ke? #bantusharing #pleasehelp #Second_Baby

2 Balas

Ada baca kt google doc ckp tu salah satu tanda nk bersalin

Mommy berapa weeks?

5mo ago

Pergnant kali ni sy x mkn or minum manis ii sngt..😁😁..bru kli ni saje try minum..hihi Tq sis sudi jawap soalan sy🥰