Sakit rahim

nak tanye sy sekarang dh 10 minggu normal ke sakit rahim sebab sakitnya macam sengugut #firstbaby #ingintahu #firstmom

1 Balas

Puan kena tengok jugak sakit dia tu ada pendarahan ke tidak, ada history pernah bleeding ke before ni? Sebab selalunya sakit macam sengugut ni dia sakit betul. Sebab normally kita ada rasa cramp2 manja. Or pun ada cyst ke? If saya terus pergi klinik kalau sakit macam sengugut sebab tu kategori sakit dah