Hubby boleh teman ke

Hi.. nak tanye.. skrg kalo bersalin, hubby boleh teman masuk labour room ke kalo hospital krjaan? #firstbaby

2 Balas

kena tengok hospital mana awak nak bersalin. tak semua hospital husband boleh masok. dan ada hospital yg husband kena ambik kursus 2-3bulan awal. contoh mcm hospital melaka. husband kena ambik kursus dulu. if terlambat nak join xboleh masok. kalau hospital seberang jaya, hospital pulau pinang husband masih xboleh teman. hospital kulim pon dgr kata dh xboleh teman tp sure betul tak. if nak kepastian awak call hospital tu sendiri tnya☺️

2y ago

awak cuba call tanya tengok. mana tau hospital yg awak nk bersalin tu husband boleh teman masok. ada je hospital yg husband cuma kena buat rtk test. lepas tu boleh masok dh awak. cuba la dulu tnya okay☺️.

tgk hsptal sis..ada yg blh,ada yg tk blh