Minyak kelapa dara

Nak tanye pendapat atau pengalaman momies.. Minyak kelapa dara nie untuk Ape Ye? Ade y Kate suruh ambil time nk bersalin.. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstmom #firstbaby

1 Balas

tak ambil pun takpe. bukan keperluan.

1y ago

org ckp minyak kelapa dara ni salah satu tips untuk mempermudahkan proses bersalin nanti, tanpa koyakan dll. tapi mostly ibu first, mmg akn ada koyak sedikit. anddd yang penting sbnrnya nanti, cara pernafasan kita untuk teran baby keluar. khasiat lain minyak kelapa dara ni saya tak pasti sebab saya pun tak consume apa apa sampai bersalin. jadi pendapat saya, nak ambil boleh, tak ambil pun takpe.