Normal ke baby mengeras

Nak tanye ,normal ke baby selalu mengeras bile msuk usia kandungan 36mggu 1 hari

7 Balas

ya Normal..36w ruang dh sempit..sy pun tgh alami skrg..bila baby bergerak , perut jadi mengeras lama juga...Rasa senak ..lagi 2 baby aktif n kuat menggeliat😅..perut Kita jadi ketat & Rasa berat

6mo ago

sama cik huhu...sy pon 36 weeks

aah selalu rasa muncul2 lutut ke siku ke etc. seronok sangat sapu bongol2 tu. anak kalau dgn ibu anak respon. kalau dedy dia pegang dan2 lari sembunyi. best kan bonding tu.

6mo ago

hahahah sy pun suka pegang2 klu ada bonggol tu wlupon kdg tersentak jgk klu dy tiba2 gerak hahahah rasa comel je

normal je tu sis Sya 24minggu dah start mengeras Smpai sekarang 37minggu

normal tgh alami. tanda lain mcm sakit sengugut, keluar lendir pelik takde.

Sama la sy pun 36week mengeras je skrg ni

6mo ago

kan ,kdang rse xselesa perut sbb slalu mngeras

Normal

normal