ingin tahu

Nak tanye bila bukak buku pink nnti apa dia akan buat iya ? sbab sy firsttime bukak buku#firstbaby

2 Balas

Selalunya ambik darah,tekanan darah smua..Hiv test..Timbang berat dgn ukur tinggi..check breast and kaki..pastu check air kencing(selalu nurse suruh bawa dr rumah)..Ad nurse interview sikit kalau ada pernah pregnant or gugur, sejarah penyakit and family..Nurse bagi penerangan sikit pasal pregnant.. Pastu sy dh tak ingat apa lagi🤭

11mo ago

ouhh , hehhehe terima kasih awak sudi jawabkan🥰

kalau saya time 12minggu

11mo ago

masa tu apa dia buat iya🥹