37week 4day

Nak tanya,pagi ni saya rasa perut mengeras sangat,sebelum tidur semalam pun sama keras sangat,baby xbrpa aktif Dan lepas saya sarapan saya terus muntah balik semua makanan .. normal ke?

1 Balas

klau sampai mengganggu n makin x ok kena g klinik or spital sbb bb pun kurang aktf.klau sy mengeras kerap n kuat tu tanda sy nk bersalin..atas org jgk

1w ago

ok terima kasih. sy monitor dulu. kalau kerap sngt mengeras myb trs ke hosp. risau jugak .