tambah susu badan

hi nak tanyalah susu apa yang yang terbaik untuk tambahkan susu badan. anak saya kuat betul menyusu. time temgah tidur pun dok nyonyot lagi. rasa rasa macam susu saya kurang. berat anak pun naik sikit je. suggest kan susu untuk tammbah susu badan yang terbaik. #pleasehelp #firstmom

2 Balas

kena try error. setiap badan tak sama.kak ipar saya minum susu dutch lady full cream dgn kurma untuk tambah susu... saya plk minum milkbooster beli kt shope satu pek tk smpai rm1 yg dlm tu ada longan kurma hitam kurma merah.. yg tu ok dgn sy nampak lah susu byk dari sebelum ni

Mkn apa2 yg sis suka, boost mood happy pun bole tmbh susu bdn.. Baby tido dia lebih nk mengempeng, comfort kn diri dia.. Berat naik sikit tu brpe?

11mo ago

berat dia 3 bulan 5kg. ni masuk 4 bulan naik 5.53kg je