Kena seluk 39 weeks

Nak tanyaa.. saya ada kluar sikit then ke hospital sebab risau... Then kene seluk dye kata baru 1cm... Dye suruh balik dulu .. rasa contraction dah ader cumaa tak kerap... Baby ape semua okayh... Ader tak pengalaman mommy yg kene seluk then kene balik dulu.. lepas tuh bape hari bersalin lepas kene seluk tuh😅 sebab ader baca kalau kene seluk biasenyaa tak lama lepas tuh bersalin... Saya #firstmom

11 Balas

boleh tahu tak seluk tu mcmna ye ..#firstmom jugak ..tgh tnggu hari je, tpi masih belum ada tanda2 nk bersalin

2y ago

Doc masukkan jari dlm bukaan jalan tu utk tau dh berapa cm