check gender

nak tanyaa 18week dah boleh untuk scan gender ke ? #ingintahu #newmom

8 Balas

Saya 18 weeks and doc saja check gender masa pergi KK haritu, doc kata nampak cuma tak jelas. Kalau nak confirm kan gender betul betul, kene 23 weeks ke atas tapi excited bila tauu gender baby walaupun tak pasti betul betul lagi 😆

sy buat growth scan masa 13weeks baby da tnjuk gender nya. rezeki boleh tgk awal. klau 18weeks tu biasanya da jelas dah nmpak

saya pernah tnya dr..dr ckp kalau nak elok 22minggu ke atas especially jenis bdan berisi..kalau kurus 20 minggu tu elok dah

1mo ago

ouh yeke , thankyouu hehe

Blh. Sy time checkup minggu ke 15, doktor tanya. Nk tgok gender baby x? Baby pun bg kerjasama 🤗

Boleh try. Haritu sy saja nk tengok baby growth week 17. Tetiba ternampak gender sekali😁

Sy 15w dh blh tgk gender baby hehe baby bgi kerjasama

boleh sis, paling jelas 20week ikut atas kerjasama baby

sy cek 18week nmpk sda jantina 😆