5w1d prenatal vitamin

hi nak tanya vitamin apa yang boleh diambil utk support pregnancy selain acid folid dan cit c? saya belum jumpa doktor lagi . ingat nak tggu 8weeks baru jumpa. so skrg nak minta suggestion dlm group ni untk suggest vitamin yg sesuai dimakan ketika kandungan berusia 5-6weeks 😊 #vitamin #5weeks #firsttrimester

3 Balas

hi sis, Saya preg 5w. Saya makan pagi obimin, fish oil , Caltrate dan biogaia. malam pula saya makan fish oil , caltrate dan folic acid . Sbb skrg baby tgh terbentuk otak jadi saya rasa nak makan omega fish oil utk baby.

2y ago

tq

tahniah dear. take care tau jgn angkat benda berat2. semoga dipermudahkan urusan mengandung anis Aamiinn 🥰

ambil sangobion sis..semua vitamin ada d dlm