28minggu scan baby

nak tanya tiap kali scan kandungan dkter memang tak scan gender kaa ..sya dah dua kali scan kat kk tapi dokter xscan gender pun .dia scan benda penting jaa ..hurm,kena pi swasta jgak laa nanti

15 Balas

ikut pd kk..kdang kita kena tanya,boleh ke nak tngok gender baby masa scan..biasa doc akn cuba check n tunjuk

saya baru ni msa nak scan request dkt doc nak scan jantina skli...baru doc scan...

Sy masa scan kk tu sy mntk je terus kt dktor tgkkn gender skali, dia boleh je tlg.

Mommy kalau nak murah cari sonobee check gender rm28 je rasanyaa

Sebaikny scan luar untuk gender. Sbb kk focus pembesaran baby