Bayi darah rendah

nak tanya , tadi misi call kata bayi saya darah rendah dan suruh p ambik darah sekali lagi . bayi saya 2 bulan . apa penyebab darah rendah pada bayi ni ya ? bahaya tak ? saya risau la . ada cara tak naikkan darah dia atau mcm mna ? #firstmom

2 Balas

1st pula dengar cm ni. mcmn boleh tahu bayi darah rendah?

6mo ago

ohh sbb kuning.. semoga baby nya cepat baik.. mommy kena kuat demi anak..

blh Tau camne mule2 blh Tau bb darah rendah..ada tanda ke

6mo ago

bulan lepas p ambik darah dia sbb dia kuning lama . lepastu tadi misi call bagitau yg hospital dah bagi result haritu kata hb baby rendah 8.8 ja . dia suruh p ambik darah sekali lagi kat kk