Susu terkeluar sendiri

Nak tanya, start baby umur berapa baru dah takda susu terkeluar sendiri ni? Smpai basah habis baju. Kalau baby menyusu sebelah and sebelah menitik tu faham lah org panggil letdown reflex kann. Ni yang jenis keluar sendiri ni. Anak dh masuk 3 bulan btw. Boleh kata sehari soploh kali keluar sendiri aduii 🥹🥹 #firstmom #ingintahu

2 Balas

Selagi anak menyusu selagi tulah jadi gitu. Selalunya kalau terkeluar sendiri sama ada LDR, bengkak susu, skipping feeding