Baby kurang gerak

Nak tanya skrg saya 35week almost 36 week. Dh 5 hari batuk selsema and just makan ubat yg dr bagi. (Paracetamol). My concern is baby akan sakit jugak ke dlm perut bcs harini rasa mcm baby kurang gerak dari semalam. Semalam sya rsa sihat sikit tp harini lemah balik. Makan pon tk selera sgt. Or baby kurang gerak sbb saya kurang makan? Boleh tak mommy dkt sini suggest utk syaa buat apa sbb buntu. Patut ke pegi hsptl utk pantau gerak baby? Help me 😭 rsa buntu sgt. #firstmom #bantujawab

2 Balas

kalau risau, gi je PAC sis. tapi pengalaman saya, kadang bila puasa, baby memang kurang gerak. sebab dia pun kena reserve energy.

Pergi PAC terus