Susu keluar time 27weeks

Nak tanya.. skrg kndungan sy dh 27weeks n tdi ada susu keluar sikit. Bahaya atau tak ye if susu keluar sebelum baby lahir? And macam mana tknak bagi susu keluar sebelum masanya? #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

3 Balas

Normal. Sy 20weeks dh start keluar. Badan dah start hasilkan susu. Jangan picit or urut keluarkan. Just lap bagi bersih je

Normal dh tu 27w dh kluar susu . misi sy pnh ckp kitaran tu mmg susu akn kluar. sy 28w skrg xde nmpk susu kluar lg. huhu

12mo ago

saya pn xde kuar susu lg

normal tu sy pun sama. x perlu buat apa2 pun , cuma perlu lap dan pasti kan bersih je.