Period time mengandung

Nak Tanya Siapa kat sini tahu & Ada pengalaman period time mengandung? Bahaya tak atau itu normal? Sebab period Saya sebelum ni tak teratur.Mohon Bantu ye...

2 Balas

TAKKAN PERIOD KALAU MENGANDUNG. ITU KITA PANGGIL BLEEDING. PERGI KLINIK KALAU RISAU. ADA YG NORMAL, ADA YG TAK NORMAL . SO BIAR DR DECIDE ITU NORMAL KE BAHAYA ATAU APA2 PUN

Mmg ada kes period dan masa y sama pregnant, tp sgt rare . Klu bole ke klinik utk pngesahan ye pn