6weeks keguguran

Hi nak tanya selepas keguguran 16/11 bile bole dapat bersama ? Atupn tunggu first keluar period dulu .. masih ragu nak bersama awal keguguran . dh berpantang 2minggu . #firstmom #firstmom

2 Balas

Ini depend pada badan.. Sy pernah tanya doktor dulu.. Kalau completely miscarriage, xde mslh.. Kalau ade cuci ni biasa kne rehat 6 bulan juga awk.. Kalau complete miscarriage y mmg kluar sendiri kantung dan xperlu cuci tu.. Tgu badan awk kuat.. Boleh je nk bersama xde masalah

Rehat 3-6 cycle period klu nk conceive semula. Bg rahim awk sembuh, bg cycle period normal dulu