Berape minggu boleh nampak baby bump ?

Nak tanya . Saya preggy 15w . Tapi masih tak nampak perut besar . Normal ke ? Selalu berape week boleh nampak dah ye ? And satu lagi saya selalu rase angin dan keras ii siket dekat perut . Tapi sesekali la . Tu angin ke baby yang gerak ye ? Harap ade yang sudi jawab . Mekaseh . ☺️ #newmom #bantujawab #firstmom

2 Balas

kita sama sis. saya pun 15 week. Memang baby dh mula rasa smooth kicking 🤭 saya jenis perut tebal, Boleh rasa. ini anak ke 3 .. bila baring, nmpk baby bump dan kadang mengeras. time diri, Perut nmpk buncit

normal. average 24w keatas baru nampak. boleh jd angin dlm bdn.