Spotting time baby aktif dalam perut

hi, nak tanya. saya mengandung balik selepas 2bulan beranak anak 1st.... now pregnant anak 2nd. tapi kenapa ye time malam malam baby aktif dalam perut lepastu nanti ada spotting? saya dah 14weeks. sejak baby ada gerakan dalam perut mesti spotting. dah pergi hospital byk kali but doc kata vagina saya ada luka sbb sensitif/rahim nak membesar. baby pun mmg aktif and sihat dalam perut. doc pun tak kasi apa apa ubat. saya still risau😭😭😭 happy dah bila dah dpt rasa baby awal kalini tapi nanti dia spotting. ada yg sama mcm saya ke?#ingintahu #pleasehelp

1 Balas

ank 1st lhir bln brp sis Group baby dec2022/2023 https://chat.whatsapp.com/K6SHxUl5ivX5Y2L5aoIrTG

2y ago

03/11/2022 sis.. sekali period bulan 12, bulan 1 dah tak period..sangkut