Confuse darah nifas lepas gugur memang camni ke

Hi nak tanya, saya keguguran haritu. Saya bernifas selama 17hari, pastu dah takde keluar apa apa cuma kuning2 je. Pastu 2 hari lepastu keluar coklat2 semula. Kejap ada kejap takde sehingga harini. Normal ke ya? #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

mcm saya masa keguguran dulu darah nifas 2 minggu jee lepastu takde darah . 2 minggu lepas tu keluar darah lagi 5 hari rupanya darah period

1y ago

Terima kasih sharee

nifas max 60 hari. kalau masih ada darah, masih dikira nifas

1y ago

boleh tengok kat sini ya sbg rujukan