Baby dalam perut sedu

Hi nak tanya saya first time mum here since last week saya dah mula rasa baby dalam perut sedu hari2 memula ingatkan dia tendang ke apa tapi rasanya mcm sedu sebab dia mcm denyut nadi yg berulang kali. Saya dah 36 weeks. Ok ke kalau baby dalam perut sedu hari2? #ingintahu #firstmom

5 Balas

Normal sis. Sy pun 36 weeks skrg, baby mmg sedu 2,3 kali sehari. Diorang tgh berlatih bernafas tu hehe

Sy pon alami yg sama..35w6d hrini..ada org ckp normal je baby sedu..sy kdg2 je bby sedu

normal je sis. jgn risau hehe, die sedap makan apa yg mommy makan kot

bagus sis baby sedu hari2. sedu tu cara dia belajar bernafas.

ok je wak, bby kita pun kuat sendu dr 30week lagi