Pergerakan baby

Hi nak tanya saya first mom, saya kurang taw tentang pergerakan baby, saya 32 week sekarang ni bila saya baring terlentang baby dy tak gerak² gerak halus² ja , bila saya bring mengiring dy gerak kuat plk tu tendang² .. tu kira pergerakan ka ?? please bantu saya #firstmom #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

Hi sis. Fetal movement ni memang selalu rasa bila baring kiri or kanan. Jangan terlentang sebab blood flow akan slow pergi dekat baby. Kiranya dia bergerak sampai stop tu kira 1 movement. And yes itu fetal movement.