Folic acid

Nak tanya, saya dah nak masuk 12 weeks. Dari awal dapat tahu pregnant makan folic acid mesti perut kembung gila sampai tak boleh nak zip seluar 😅 selalu mual, loya and takde selera makan lepastu. Muntah tu semestinya lah. Now saya stop sebab memang dah tak tahan walaupun mcm² cara saya buat. Normal ke makan acid folic perut akan rasa kembung ? #pleasehelp

2 Balas

Perut mmg kembung awal trimester. Folic acid wajib awak, jangan skip. Nanti google effect tak makan folic acid