Pendarahan selepas bersama

Hi nak tanya saya dah 16w 3d. Selepas bersama akan keluar darah pink + lendir. Darah tak mengalir cuma bila di tekan atau korek, baru akan keluar. Pergi scan baby heartbeat semua okay. Perlu ke saya risau? #firstmom #firstbaby

2 Balas

Takut btul tau benda ni . Nak bersama boleh tapi kene hati2 . Tak boleh lah terlalu kerap . Seminggu 1-2kali dah ok . Dan kene hati2 . Tak boleh ganas2 . Sy trauma sgt benda ni . Sebb dlu penah terjadi . Better sis pergi hspital terus . Sana banyak dokter pakar . Sebb kalau dah kluar darah pink . Itu tak normal ye . Melain kan kluar coklat

Masa scan tu awak inform tak yang awak ada pendarahan? Kalau doc tak cakap apa apa then should be okay.