Perut dah jatuh baru 7 bulan normal ke?

Nak tanya, saya baru 31w tp perut dah jatuh, sblm ni perut kt atas smpai tak ada ruang dkt tengah, sejak2 ni perut dh jauh ke bawah dh tak ada gap dekat tengah2. Org2 tua tegur, smua ckp ‘dah nak beranak ni’ . Betul ke? 😅 normal ke perut jatuh 31w? #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

herm setakat pandangan mata org & main agak² je x blh jgk🥴.. kena tanya doktor / misi sbb dorang yg scan baby jd dorang yg lebih tahu mana kedudukan janin dlm tu.. jd nt gi checkup tnylah doktor / misi waktu scan..

tanya doctor. doctor je boleh advise awak.