Keluar tanda

Nak tanya , perlu ke pegi hospital kalau baru keluar lendir warna coklet ? Tapi tak sakit lagi . Saya dah 39 weeks dah .

2 Balas

Terus je ke hosp sis.. Itu mmg tanda2 nk bersalin...jgn tnggu sakit bru nk pergi.. Sume org xsme, lain org lain pngalaman..klau perut asik mngeras pon da kena admit ward utk pantauan, apatah lagi keluar lendir coklat.. 😊

separuh hospital akan suruh balik kalau sekadar keluar lendir tp xsakit....tggu tanda lain mcm contraction atau pecah ketuban...tp kalau awk was² blh je ke hospital