ada tak mommy pernah minum susu ni..

Nak tanya pengalaman mommy lain tentang susu ni ..ada alahan tak

ada tak mommy pernah minum susu ni..
30 Balas

Saya prnah try sample frisogold perisa vanilla honey, tp x brp suke. Bg saya, susu ni manis.

Boleh suggest susu ibu mengandung yg lain?? Kalau anlene coklat boleh kee?? Kndungan 8w..

5y ago

sy minum fresh milk/ susu kurma farm fresh jer

saya pernah minum. alhamdullilah ok sgt tkde alahan. rasa pun sedap!!

Pernah minum hospital swasta bagi. Ok la but bagi saya tdk sedap. 😅

Saya tak suka rasa susu ni.. tak sedap.. anmum dengan similac sedap

Hhjijjijxcjacj egg FICCNIBBJKJJWDC😃😂😂😇😇😇😇😇

Sy pon minum susu ni.. Sedap kurang manis.. Lawas pon iyee jugak..

Saya minum . Sedapppp . Bertenaga sikit bila consume susu ni .

so far, sedap & boleh minum. and masa 6 bulan dah start keluar susu

5y ago

Ia bole kluar kn susu badan ka sis..

Saya pon mnun ni..suggestion drpd doktor..x manis n sedap..